Tom handlekurv

Om oss

Forsiden Om oss

Sodvin AS

Sodvin AS er en del av konsernet Sodvin SA.

Sodvin SA ble stiftet allerede i 1951, og er et kundeeid konsern på kysten av Trøndelag. De har hovedkontor på Kyrksæterøra og avdelingskontorer flere steder i landet. Konsernet driver mangfoldig innen IT/Telekom, fiber, energi og finansielle investeringer.

 

IT sentralt i selskapet vekst

IT divisjon i Sodvin AS står sterkt, og består av ca 50 medarbeider fordelt på avdelingskontorer i Sarpsborg, Oslo og Kyrksæterøra.
Vi leverer alt en bedrift trenger av hardware, software, nettverk og mobiltelefoni, og omsetter for i underkant av 100 millioner kroner på IT.


Våre avdelingskontorer:

Sodvin, avd Sarpsborg - Hunnskinnveien 100, 1711 Sarpsborg - Telefon: 69 13 36 30 - E-post: post.sarpsborg@sodvin.no
Sodvin, avd Oslo - Lørenveien 73G, 0585 Oslo - Telefon: 23 39 38 80 - E-post: post.oslo@sodvin.no
Sodvin, avd Kyrksæterøra - Trondheimsveien 7C, 7200 Kyrksæterøra - Telefon: 72 45 39 00 - E-post: post.kyrk@sodvin.no


Nærhet til kundene

En viktig del av det vi gjør – og de vi er – handler om support. Her møter vi brukerne når de har behov eller utfordringer, og vi blir aldri bedre enn opplevelsen en kunde sitter igjen med etter å ha bedt oss om hjelp. Derfor er vi mer opptatt av at det skal fungere hos deg, enn at lampene skal lyse grønt hos oss. At alt er i orden med det tekniske, betyr ikke alltid at problemet er løst for brukeren.

En bred og variert portefølje, også med grunnleggende funksjonalitet og løsninger, er bare mulig når vi ligger teknologisk i forkant, ser hvilken vei utviklingen går og forstår hvordan dette kommer til å påvirke brukernes muligheter. Vi har oversikten og innsikten og håndterer kompleksiteten på et område som for mange virksomheter er utfordrende. Brukerne får funksjonaliteten, brukervennligheten og verdiskapningen.

Sodvin – så du slipper å bekymre deg.


Les mer om oss på www.sodvin.no