Tom handlekurv

Om oss

Forsiden Om oss

Sodvin AS

Sodvin AS er en del av konsernet Sodvin SA.

Sodvin SA ble stiftet allerede i 1951, og er et kundeeid konsern på kysten av Trøndelag. Vi har hovedkontor på Kyrksæterøra og avdelingskontorer flere steder i landet. Konsernet driver mangfoldig innen IT/Telekom, fiber, energi og finansielle investeringer.


Fokus på bærekraft

Et viktig mål for 2023 er at Sodvin blir Miljøfyrtårnsertifisert. Vi har langsiktige mål om å redusere vårt eget, kunders og lokalsamfunns klimaavtrykk gjennom å gjennomføre prosjekter innen energieffektivisering, sirkularitet og grønt skifte. I tillegg skal vi bidra med digital infrastruktur som muliggjør utvikling av utslippsreduserende teknologi.

Vår bærekraftpolicy
Sodvin konsernet jobber aktivt for å fremme teknologi og innovasjon gjennom hele verdikjeden. Vi skal kontinuerlig jobbe målrettet for å nå våre miljøprestasjoner. Miljøarbeidet er en integrert del av Sodvins daglige drift og langsiktige strategi mot 2025. Gjennom å ta overveide valg i hele verdikjeden vil Sodvin ha et aktivt forhold til myndighetskrav, lover, forskrifter, og ikke minst lytte til viktig innspill fra bedriftens medarbeidere. Sodvins ledelse og bærekraftsansvarlig skal aktivt informere og engasjere sine medarbeidere i miljøspørsmål. Eksternt skal bedriften aktivt jobbe for en transparent kommunikasjon til kunder, samarbeidspartnere og myndigheter om bedriftens miljøarbeid.

Les mer om bærekraft i Sodvin

 

IT sentralt i selskapet vekst

IT divisjon i Sodvin AS står sterkt, og består av ca 50 medarbeider fordelt på avdelingskontorer i Sarpsborg, Oslo og Kyrksæterøra.
Vi leverer alt en bedrift trenger av hardware, software, nettverk og mobiltelefoni, og omsetter for i underkant av 100 millioner kroner på IT.


Våre avdelingskontorer:

Sodvin, avd Sarpsborg - Hunnskinnveien 100, 1711 Sarpsborg - Telefon: 69 13 36 30
Sodvin, avd Oslo - Lørenveien 73G, 0585 Oslo - Telefon: 23 39 38 80
Sodvin, avd Kyrksæterøra - Trondheimsveien 7C, 7200 Kyrksæterøra - Telefon: 72 45 39 00

Generelle henvendelser på epost: support.it@sodvin.no
Henvendelser netthandel: netthandel@sodvin.no


Nærhet til kundene

En viktig del av det vi gjør – og de vi er – handler om support. Her møter vi brukerne når de har behov eller utfordringer, og vi blir aldri bedre enn opplevelsen en kunde sitter igjen med etter å ha bedt oss om hjelp. Derfor er vi mer opptatt av at det skal fungere hos deg, enn at lampene skal lyse grønt hos oss. At alt er i orden med det tekniske, betyr ikke alltid at problemet er løst for brukeren.

En bred og variert portefølje, også med grunnleggende funksjonalitet og løsninger, er bare mulig når vi ligger teknologisk i forkant, ser hvilken vei utviklingen går og forstår hvordan dette kommer til å påvirke brukernes muligheter. Vi har oversikten og innsikten og håndterer kompleksiteten på et område som for mange virksomheter er utfordrende. Brukerne får funksjonaliteten, brukervennligheten og verdiskapningen.

Sodvin – så du slipper å bekymre deg.


Les mer om oss på www.sodvin.no